2020-07-03 DRIFTSTÖRNING SPECTER BUSINESS MANAGEMENT

23:59 Vi har nu säkerställt att alla våra tjänster och applikationer, inklusive kassorna, är uppe och fungerar som de skall igen. Vi har under eftermiddagen och kvällen haft en tätt dialog med vår driftpartner, som kommer att återkomma med en detaljerad rapport till oss om det inträffade felet. Vi på Specter ser mycket allvarligt på det inträffade driftstoppet och kommer fortsätta dialogen med vår driftspartner för att vara helt säkra på att situationen inte ska uppstå igen. Vi beklagar den inträffade incidenten och hur den har påverkat er verksamhet och era kunder

22:55 Nu är samtliga tjänster uppe och snurrar igen och kassorna kan åter kommunicera med kontrollenheterna. Vi fortsätter att bevaka tjänster och har en nära dialog med vår driftleverantör.

21:50 Vår driftleverantör har gjort vissa framsteg men kontakten med kontrollenheterna fungerar fortfarande inte som den skall. Övriga applikationer och tjänster fungerar som de skall. Vi jobbar för fullt med vår driftpartner att lösa kontakten med kontrollenheterna.

20:43 Kontakten men kontrollenheterna som kassorna använder fungerar fortfarande inte. Våra driftpartner jobbar för fullt för att återställa kontakten. Övriga applikationer och tjänster fungerar som de skall.

19:50 De flesta av våra tjänster är nu uppe och snurrar med undantag av kassorna. Vi jobbar för fullt med att hitta en lösning.

19:15 Vår driftleverantör jobbar för fullt för att få upp alla våra tjänster och applikationer. Vi informerar så snart vi har mer information.

18:56 Läget är oförändrat. Vissa tjänster är uppe och snurrar och vi jobbar med våran driftpartner att få igång resterande tjänster och applikationer.

18:41 Våra tjänster fungerar sporadiskt för tillfället. Vi jobbar för fullt med att få upp alla våra applikationer och tjänster.

18:21 Vissa av våra tjänster börjar komma upp nu men allt är inte online ännu. Vi jobbar för fullt med vår driftpartner för allt skall fungera så snart som möjligt.

18:02 Tyvärr så har vi fortfarande ingen prognos för när felet kan vara åtgärdat. Vår driftpartner jobbar för fullt med alla resurser. Vi beklagar de problem som detta innebär för er och er verksamhet.

17:44 Vi har tyvärr fortfarande ingen prognos när driftstörningen kan vara uppklarad utan inväntar information från vår driftpartner.

17:29 Driftstörningen pågår fortfarande. Inväntar prognos på när det kan vara uppklarat från vår driftpartner.

17:12 Vi har fortfarande en driftstörning och just nu har vi ingen prognos när det kan vara uppklarat. Vi inväntar information från vår driftpartner.

16:57 Felsökning pågår fortfarande av tekniker på plats i serverhallen.

16:42 Tekniker jobbar fortfarande på att lösa problemet.

16:25 Vår driftpartner har för närvarande störningar, vilket påverkar våra system.  Tekniker arbetar med problemet.